En del av meg

EN DEL AV MEG:

Vil du lese min første roman?

Klikk på knappen og du blir ført videre til Tanums nettsider der du kan lese prologen og det første kapittelet! På samme side kan du, hvis du vil, kjøpe romanen til en rabattert pris – som hardcover, pocket eller e-bok.

Eller kanskje vil du lytte i stedet?

Klikk på lenken for å lese om boka i Storytel og høre et utdrag. Lydboka er nydelig lest inn av Elisabeth Vatn.

Som abonnent kan du velge mellom lydbok og e-bok. Hvis du ikke  er abonnent, kan du prøve strømmetjenesten gratis i to uker for å se om du vil fortsette. 

 

Nei, jeg har ikke skrevet om mitt liv, men …

Bikarakteren Paul i romanen er inspirert av en person fra virkeligheten. Da jeg intervjuet ham som 21-åring, var han 28.

Virkelighetens «Paul» var bostedsløs byindianer i Fargo. Da han leste teksten jeg skrev om ham, ble han så fortvilet at han ringte og fortalte at han ikke så håp i livet lenger. Han ville ta livet sitt. Jeg forteller mer i videoen under. 

Kopi av 1200x800

Har du sett videoen?

Da forstår du hvorfor jeg er opptatt av at ord er makt, og at den makten bør forvaltes med empati.

PODCAST

Lytt gjerne til denne Bokprat-episoden om En del av meg. Det er Anette Garpestad som intervjuer meg.

Denne omtalen fikk meg til å hoppe og danse av glede:

Dagbladet terningkast 5