Vil du lese starten, eller hele?

Klikk på bildet av boka og du blir ført videre til Tanums nettsider der du kan lese prologen og det første kapittelet! På samme side kan du, hvis du vil, kjøpe romanen til en rabattert pris – som hardcover, pocket eller E-bok.

Nei, jeg har ikke skrevet om mitt liv, men …

Bikarakteren Paul i romanen er inspirert av en person fra virkeligheten. Da jeg intervjuet ham som 21-åring, var han 28. Virkelighetens «Paul» var bostedsløs byindianer i Fargo. Da han leste teksten jeg skrev om ham, ble han så fortvilet at han ringte og fortalte at han ikke så håp i livet lenger. Han ville ta livet sitt. Jeg forteller mer i videoen under. 

Etter å ha sett videoen skjønner du kanskje hvorfor jeg er så opptatt av at ord er makt, og at den makten bør forvaltes med empati?