Anmeldelser av «En del av meg»

Her er en oppsummering av anmeldelsene på romanen min «En del av meg» (Cappelen Damm, 2016). Klikk på den fargede teksten for å komme til selve anmeldelsen.

Helgeavisa Dagbladet gjentar sin anbefaling av «En del av meg» 09.04.2016.
Se så fint det gjør seg, med det 1-tallet og den røde firkanten med fem prikker! 😀😜😆♡🎉
Skjermbilde 2016-04-09 kl. 11.37.10

Barnebokkritikk skriver i sin anmeldelse 29.03.16. at «En del av meg» er tidløs og fengende, og de «etiske valgene Ida står overfor i møte med indianeren Paul og skolen gir romanen en dybde som hever den over mye man finner i ungdomssjangeren.»

Skjermbilde 2016-04-01 kl. 16.29.57

Helgeavisa Dagbladet anbefaler «En del av meg» på selveste påskeaften 26.03.16., som bok nummer tre etter «Mine dokumenter» av Alejandro Zambra og «STHLM DELETE» av Jens Lapidus!

 

 

 

 


Dagbladet skriver i sin anmeldelse 06.03.16.
at romanen er spennende og en «imponerende debut som bør treffe mange lesere, dersom de bare oppdager den.» Terningkast 5!

Dagbladet anm

Bokreisen skriver i sin anmeldelse 13.01.2016 ««En del av meg» er tiltenkt ungdom og unge voksne. Selv om jeg har bikket 30, lar jeg meg likevel fange av historien og karakterene. Språket løfter fortellingen. Maren Engelschiøn skriver svært godt.Tidvis vakkert og poetisk til og med.»

Skribent: Maren Engelschiøn

Jeg er en kvinne på 40 år fra Bærum, er gift og har en sønn på 13 år.