Hvordan lytte til podcast?

Her får du kom-i-gang-oppskriften for iPhone og Android, mine podcast-favoritter om bøker og litteratur, og selvsagt et eksempel: podcasten der jeg blir intervjuet om romanen min En del av meg (Cappelen Damm 2016).

Med trådløst headset på hodet lytter jeg mer enn gjerne til podcaster om litteratur og nye bøker. Nesten alle radiosendinger legger ut podcaster med dagens sending, og det betyr at du kan høre det du vil, når du vil. Genialt, ikke sant?

Har du Android-telefon, åpner du Google Play-appen, skriver «podcast» i søkefeltet, laster ned den podcast-appen du vil ha til telefonen, åpner appen, og søker på en podcast du er interessert i, for eksempel BokPod, og så klikker du på Abonner.

Har du iPhone? Da er det enda enklere:

Screen_Shot_2015-02-17_at_2.48.06_PM

Finn dette symbolet på din iPhone og klikk på det

Klikk på "søk", og skriv inn for eksempel Bokprat. Klikk deretter på Abonner.

Klikk på søk, og skriv inn for eksempel Bokprat. Klikk så på Abonner.

 

 

Klikk på bildet for å lytte til podcast med meg :)

Klikk på bildet for å lytte til podcasten der jeg snakker om En del av meg med Anette Garpestad – ingen nedlastning er nødvendig 🙂

 

 

 


Dette lytter jeg til

  • BokPod: Norges mest interessante forfattere blir intervjuet av Hallgeir Opedal
  • Bokprat fra Cappelen Damm: Samtaler, foredrag etc. om skjønn- og faglitteratur
  • NRK – Kritikerne: Dyktige anmeldere prater om bøker de har lest, veldig lærerikt!
  • Aschehoug Podcast: Forfatterintervjuer etc.
  • Pocket med Camilla Norli: VGs bokjournalist møter forfattere og anmeldere til bokprat
  • Radio Gyldendal: Samtaler om Gyldendals utgivelser